Frank’s Energizer

Standard

Sportdryck och energidryck i samma burk, designad för aktiva personer som behöver det lilla extra.

Hur smakar det?
Det första som slår en med alla typer av energidrycker är lukten, en stark söt smak slingrar sig upp ur burken och denna luktar faktiskt riktigt inbjudande. Smaken lämnar dock en del att önska! De första fem sekunderna ger ett gott intryck, som en lite mildare variant av Red Bull, men sen efter de där första fem sekunderna sprider det sig en underlig bismak. Antagligen är det citronsyran som inte riktigt är i balans med de övriga ingredienserna. Efter några få klunkar stod jag inte ut längre då det kändes som att jag drack diabetes på burk…

Vart hittar jag läskeblasken?
Det är inte alls svårt faktiskt, den brukar finnas i välsorterade matbutiker och jag har även träffat på den ute på ställen såsom pressbyrån ibland. Finns i några olika volymer också.

Slutsats
Den är kanske sprängfylld av energi men smaken får mig att se mig om efter någon annan form av energi. Som jag nämnde ovan så känns det efter en stund som att man dricker diabetes, man kan riktigt känna hur det gör ont i kroppen av allt socker man häller i sig. Nej detta är inget bra alternativ.

Slutbetyg

Annons

5 reaktioner på ”Frank’s Energizer

 1. Ledsen men här går våra åsikter stick i stäv då jag anser att detta är den godaste av alla energidrycker just på grund av att den slår sig fri från det trötta arv som Red Bull har fört med sig.

  • Hersses

   Håller helt med! Detta är den godaste energidrycken som finns:P synd bara att jag flyttade ifrån ICA Maxi:(

 2. Jesper

  Den som gjort denna recension måste ju vara hjärndöd.
  Franks är överlägset den bästa energidrycken! Mycket god smak och till ett bra pris.
  Alla andra red bull, powerking, boost, euroshoppers och så vidare smakar fan likadant och inte heller gott, och alla ”nya” energidrycker som kommer likaså. Aldrig något nytt som skiljer sig. Sen är Red Bull t ex bara så populär för att den funnits länge och är sönder reklamerad över hela världen.

  Få energidrycker smakar så bra som Franks. Burn får också bra beröm då den sticker ut mer än andra. Bra smak på den också, ett stort företag som Coca cola som faktiskt gör en bra energidryck till skillnad från Red Bull.
  Franks är bra på alla sätt. Få kan mäta sig med den.

  Franks = 5/5.

  Betygsättningen här ovanför kommentarerna = 0/5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s