Harboe Ananas

Standard

Ett försök till ananas läskedryck från grannlandet Danmark.

Hur smakar det?
Det smakar minsann fruktigt, men inte är det ananas jag känner smaken av inte. Det smakar riktigt syntetiskt men de första klunkarna är ändå ganska trevliga. Dock bedövas dina smaklökar av den syntetiska smaken och efter kanske fyra-fem klunkar är den väldigt vattnig och tråkig. Efter halva flaskan vill man bara få slut på lidandet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den hittades som ni kan se ovan i Danmark i en helt vanlig matbutik. Så antagligen är det en tämligen vanlig dricka där borta.

Slutsats
Om du är ute på en biltur i Danmark och du är sugen på något fruktigt att släcka törsten med så bör du inte lägga dina slantar på en flaska Harboe Ananas. Det enda som är roligt med drickan är etiketten som påminner mig om det färggranna 80-talet.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s