Kalle sprätt

Standard

En snurrig dryck som enligt burken skall smaka friskt av kiwi

Hur smakar det?
Kalle sprätt skall smaka kiwi, det var ett tag sedan jag smakade kiwi men jag tror inte det är så här det smakar. Lukter är illavarslande och det är med vemod jag tar mig en klunk. Men det är inte så illa som jag först trodde, det är faktiskt helt drickbart. Första intrycker är mycket bra, men sen efter varje klunk avtar glädjen något. Men det är en ok upplevelse ända till burkens slut. Kiwi smakar den inte i af, mera en smak av krusbär om jag skall likna den med något.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det finns att köpa i välsorterade mataffärer över hela landet.

Slutsats
Smakar inte kiwi men fruktigt smakar den i af. Sockersöt billig dricka som mycket väl kan ingå i din mixade back med läsk. Tag dock bara en eller två flaskor och spara de andra platserna i backen för något med lite högre klass.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Kalle sprätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s