KB Apelsin

Standard

Ett försök till att smaka av apelsin från Kopparbergs bryggeri

Hur smakar det?
Jo, visst smakar det apelsin alltid. Men det finns andra produkter där ute som har en mycket starkare smak av apelsin, ta Fanta som exempel. Detta smakar lite mera som någon light version av just Fanta, men då utan denna hemska eftersmak som sötningsmedlet i light produkter lämnar efter sig. Det som får det att smaka som en light version av apelsindricka är att den är ganska vattnig i smaken och den blir bara mer och mer vattnig ju längre ner i burken du kommer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du finner den i välsorterade matbutiker, inte direkt en ovanlig dricka på marknaden.

Slutsats
Kopparbergs försök till en apelsindryck faller lite platt. En mycket vattnig smakupplevelse som lämnar mycket att önska. En väldigt fin burk dock, men det räddar ju tyvärr inte betyget, som blir ganska lågt. Vill du dricka kolsyrad apelsin, drick något annat.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s