Magic Red

Standard

Magic är en energidryck som hängt med ett bra tag och som har en lite annorlunda smak

Hur smakar det?
Mycket oväntad smak, smakar absolut inte som alla andra energidrycker brukar göra. Kan inte bestämma mig för om det är gott eller inte. Smakar godis, väldigt konstgjort godis, men det är faktiskt en helt okej smakupplevelse. Lämnar en lite väl dominant eftersmak så inget som bör avnjutas till maten direkt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det vet jag faktiskt inte, Magic verkar ha försvunnit från den svenska marknaden då jag inte sett en burk på över ett år nu.

Slutsats
Ju längre ner i buteljen man kommer desto mera börjar man undra vad det är man skaffat sig egentligen. Det smakar okej men det känns inte direkt som att du dricker en energidryck. Magic har funnits länge på den svenska marknaden då det var en av de första som kom hit men tidens tand har tydligen sållat ut den ur sortimentet. Den blåa varianten saknar jag inte alls men den röda var en frisk fläkt bland energidrycker. Inget taurin, pluspoäng.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s