Eventyr-Brus

Standard

En hallondricka från Norge med små barnsagor skrivna på etiketterna, sött.

Hur smakar det?
Det smakar hallon, riktigt bra hallon. Den är inte alls lika syntetisk i smaken som många andra hallondrickor men den är ganska sockrig, så efter en liten flaska har man faktiskt fått nog för en stund. Fint bubbel också så det blir inte något skumbad i munnen om du dricker den lite för snabbt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den året runt i Norge, överallt där det säljs drickor i Oslo området så hittar du Eventyr-brus

Slutsats
Det är riktat till barnen, det märker man på både smak såsom utförande på etiketten. Men ibland är det riktigt trevligt att låtsas vara ett barn om än bara för en liten stund. Råkar du vara sugen på att dricka något med smak av hallon är detta ett givet val! Och sen kan man som en bonus ta och lära sig lite norska genom att läsa den lilla historien som står tryckt på etiketten!

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Eventyr-Brus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s