Siesta

Standard

En norsk Fanta med ett annat namn

Hur smakar det?
Det finns inte så jätte mycket att säga om denna då den smakar nästan precis som fanta. Dock har den en lite skum eftersmak. Det som kan märkas som skillnaden mellan Siesta och Fanta är att Siesta känns som att den smakar lite mera åt clementin hållet än apelsin. Men det är en rund ganska fyllig smak och känns inte speciellt syntetisk.

Vart hittar jag den?
Du hittar den i Norge på välsorterade matbutiker.

Slutsats
Det är en helt okej dricka, smakar som sagt lite mera clementin än apelsin, den har även en lite underlig eftersmak men den är fullt uthärdlig. Råkar affären inte ha Solo (som är den norska Fantan) så är detta ett bra alternativ, men kanske inte är mitt första val.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Siesta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s