Tab X-tra

Standard

Tab X-tra hade vi i Sverige i många år men den blev ersatt av Coca-cola Zero, något som jag sörjer.

Hur smakar det?
Tyvärr smakar detta inte som den Tab X-tra som vi hade i Sverige för ett tag sedan. Denna påminner snarare om hur coca-cola light smakade när den hade sukralos i sig. Den är dock godare än våran nuvarande Coca-cola light vi har i sverige men inte lika bra som Coca-cola Zero. Ingen direkt skum eftersmak eller så men den är lite väl anonym.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den överallt i Norge, den är minst lika vanlig där som Coca-cola Zero är här.

Slutsats
Ett kärt återseende som inte blev riktigt som jag tänkt mig. Fortfarande bättre än coca-cola light men det finns andra alternativ att välja istället. Den får samma betyg som coca-cola Zero men Zero är en nyans godare. Det känns inte som att jag kan ge denna en tvåa för så tråkig är den faktiskt inte. Den får en halv poäng extra för retro känslan.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Tab X-tra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s