Borg Julebrus Frukt Champagne

Standard

I Norge dricker man inte julmust till jul utan Frukt champagne

Hur smakar det?
Smaken kan närmast beskrivas som SanSao smakade, som fanns för några år sedan. Detta är en slags frukt champagne och kanske kan ses som norrmännens svar på Pommac. Just denna varianten säljs till Jul och smakar rent ljuvligt. Det är perfekt sötma och smaken är lika gyllene som färgen på drickan. Eftersmaken är rund och behaglig och det spelar ingen roll hur många man dricker, man vill bara ha mer!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns att köpa endast vid jul och då i grannlandet Norge.

Slutsats
Det kan hända att jag är lite partisk när jag recenserar denna, som norrman så har jag ett annat förhållande till denna drycken än många andra. Men det är en väldigt snäll smak och om du gillade SanSao så kan nog denna läskeblasken falla dig i smaken.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Borg Julebrus Frukt Champagne

  1. mackan

    Jag bara undrar, vem i hela friden gav den här läsken 5 burkar och Pepsi Raw 4, Jordgubbsfanta från thailand, 5 burkar, UÄK, ja ja, smaken är som baken, Och skulle ni någonsin få chansen att dricka blåbärsfanta,,,,,,gör inte det! Den får 2000 minus burkar av mej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s