X.Ray Cola

Standard

En budget energidryck blandar energi med cola och harmoni uppstår!

Hur smakar det?
I ett ord: Ljuvligt! Smaken kan närmast beskrivas med att det smakar som de där cola flaskorna man köper i lösgodis, från Malaco. Det är en mycket len och lättdrucken energidryck med en snäll eftersmak och välbalanserad kolsyra. Låt inte lukten lura er, detta är faktiskt riktigt gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas på de flesta ställen som säljer energidrycker, såsom ICA, coop, Willys och småbutiker.

Slutsats
Detta är mycket drickbart! Ett fint alternativ om och när man tröttnar på smaken av de andra energidryckerna såsom red bull. Det låga priset är inte så tokigt det heller. Så kort och gott kan man säga att detta är en väldigt prisvärd dricka som jag hoppas kommer finnas på den svenska marknaden ett bra tag framöver!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”X.Ray Cola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s