Shark

Standard

En energidryck med bett, fast ganska tandlös…

Hur smakar det?
Om du åkt danmarks färjan någon gång som barn har du säkerligen köpt en mixpåse med rosa tuggumin, där har du smaken på denna drycken. För er som inte smakat denna underliga mix med rosa tuggumin så kan jag säga att det smakar lite tutti frutti. Väldigt dominant med ”tuggummi” smak och eftersmaken hänger kvar ganska länge. Efter en stund, cirka halva flaskan i mitt fall, ville jag inte ha mera tuggummi och gav upp.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den på de flesta ställen som säljer energidrycker. Just denna inhandlades på ICA Kvantum i Lerum.

Slutsats
Eftersom den kostar ungefär samma som en red bull och har samma effekt men sämre smak så är detta en förlorare. Det finns säkert många som tycker om den men jag tröttnade på den väldigt sötsliskiga smaken efter bara halva flaskan. Det ända jag kan komma på som jag tycker är bra med drycken är dess flaska, vars grafik jag verkligen gillar.

Slutpoäng

Annons

5 reaktioner på ”Shark

 1. Patrik

  Är det någon som vet var man kan köpa denna elixir i Jönköpingstrakten? Ja, förutom Pressbyrån då som alltid lägger på 300%….

 2. krillelille

  Jag råkar faktiskt just nu vara i Jönköping och jag har inte lyckats hitta den på typ ICA och Willys. Kanske inte är en så utbredd dryck här i småland?

   • Monster-Sebbe

    Finns på statoil, dyr men smakar först som halv red bull-smak och sen kommer jordgubbsmak, gott och har de ostabilaste burkarna nånsin
    3.5 av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s