Pepsi Max

Standard

Maximum taste, no sugar. En slogan som stämmer, men konstigt nog smakar det otroligt mycket socker…

Hur smakar det?
Det känns inte som att du dricker en light produkt när du dricker Pepsi Max. Det är en riktigt söt cola med en ganska bra cola smak. Det smakar som sagt väldigt sött men man känner snabbt att det smakar sötningsmedel. De måste ha tryckt denna full av aspartam för att locka folk att dricka det, vilket faktiskt är lite trevligt då den faktiskt smakar något, till skillnad från de flesta andra light dryckerna. Kolsyran är dock inte speciellt bra och läsken har en tendens att skumma väldigt mycket i munnen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den överallt där det säljs drickor då den är minst lika vanlig som exempelvis Coca-cola Zero.

Slutsats
Det smakar light på ett sätt och inte light på ett annat. Väldigt sött, kanske lite för sött då aspartamet verkligen tränger igenom med sin artificiella smak. Men det finns betydligt värre light color där ute.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Pepsi Max

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s