X-ray Grape

Standard

Lågpris drickan X-ray blandar energi med grape som får ett ganska surt mottagande

Hur smakar det?
Jo nog smakar det grape alltid! Något som inte faller mig i smaken då jag inte gillar några läskeblaskar med grapesmak speciellt mycket. Den är dock ganska mild för att vara en grape dricka, jag fick ingen pirrande känsla i munnen av det sura. Smaken av traditionell energidricka är borta och det smakar endast grape, ganska syntetiskt också. Eftersmaken är dock ganska behaglig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den nog i de flesta matbutiker. Jag har hittat dem på ICA, Coop och Willys.

Slutsats
Grape är inte min bästa vän och det blir därför inget vidare bra betyg. Det känns lite orättvist att sätta betyg på något som jag redan från start visste att jag inte skulle gilla, men smaken bekant som baken, delad. Så om du gillar grape, go for it! Det är relativt billiga drickor, så för grape entusiasten som vill ha lite extra energi, är det ingen större uppoffring ekonomiskt sett.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s