Rockstar Cola

Standard

En energidryck som vill smaka cola samtidigt som den piggar upp oss

Hur smakar det?
Det smakar väldigt kemiskt, det är inte direkt någon naturlig cola smak här inte. Den är även ganska vattnig i smaken, vilket kanske är en bra sak när den annars smakar konstgjort och kemiskt. Dock är det inte den värsta cola energidrycken jag har testat, men någon smaksensation är det inte.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittades och köptes på Pressbyrån.

Slutsats
En kemisk cola med uppiggande effekt, ingen direkt höjdare. Det största problemet med drickan är egentligen burkens storlek. Hade den varit hälften så stor, 250ml som de klassiska red bull burkarna, så hade man nog lyckats stå ut med smaken. Det kanske till och med hade varit en helt okej upplevelse. Nu tröttnar man efter halva burken istället och jag hällde faktiskt ut resten. Lägg dina pengar på någon annan dricka när du är törstig eller seg i kolan.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Rockstar Cola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s