Rockstar Energy Drink

Standard

En läskeblask med hög koffeinhalt och taurin som vill ge dig energi för att rocka loss

Hur smakar det?
Det smakar väldigt mycket tuggummi, sött och hubbabubba. Men ack så faller den på sin sötma, jag tröttnade väldigt fort på innehållet i burken. Det var inte direkt äckligt utan bara för mycket av det goda. Väldigt len att dricka dock.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar den på Pressbyrån

Slutsats
Det är väldigt bra energi i denna läskeblasken, piggar verkligen upp när man är lite trög. Dock är den lite för söt för min smak och jag tröttnade ganska fort. Jag säger samma som jag sa om Rockstar Cola, hade den bara varit hälften så stor så hade det varit helt okej. Nu känns det lite som ett slöseri på pengar då jag tröttnade efter lite mer än halva burken. Red bull klarar av att säljas i stora burkar, men inte denna energidrycken.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Rockstar Energy Drink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s