Boylan Black Cherry

Standard

BoylanCherry2Boylan erbjuder oss en naturlig körsbärsdricka, är det värt 20kr flaskan?

Hur smakar det?
Det smakar körsbär, det är en sak som är säker! Dock misstänker jag att Black Cherry är det Amerikanska namnet för Biggaråer så att säga att det smakar körsbär är kanske inte helt korrekt. Det märk fort att det är något speciellt med denna körsbärsdricka då den smakar så mycket mer än sina konkurrenter, något som även är dess akilleshäl. Det smakar mycket, lite för mycket för min smak. Jag tröttnade efter halva flaskan och gav bort den till någon i sällskapet som var sugen. Men det var riktigt gott första halvan av flaskan i af!

Vart hittar jag läskeblasken?
Importeras av Grey American Stores och kan således finnas på butiker som köper in ifrån nämnda leverantör.

Slutsats
Boylan gör åter igen en mycket smakrik produkt och tyvärr har det ofta inneburit att man tröttnar efter halva flaskan. Det betyder inte att den är äcklig på något sätt, den är bara lite mäktig för en person. Det höga priset, svårigheterna att hitta den och att man tröttnar efter halva flaskan gör det svårt att rekommendera den. Jag skulle säga såhär: Är du som jag, nyfiken på nya och spännande läskeblaskar så köp den om du hittar en flaska, det smakar faktiskt riktigt naturligt och gott. Alternativ nummer två är om ni är två som tycker att körsbärsläsk är ganska gott och kan tänka er dela på en flaska, då blir det nog nästan perfekt.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Boylan Black Cherry

    • krillelille

      Jupp, jag har märkt att dessa drickorna gått ner avsevärt mycket i pris. När denna inhandlades så fick jag betala den astronomiska summan av 26kr för flaskan, men nu ser jag Boylan ute i butikerna för 16-17kr Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s