Cuba Cola

Standard

En cola sort som funnits längre i Sverige än Coca-cola, är detta ett fall av gammal vet bäst?

Hur smakar det
Det är en sötare rundare smak på denna cola än konkurrenterna och nu jämför jag främst med coca-cola. Den har en söt och behaglig cola smak, mycket fyllig och inte lika citronig i smaken som coca-cola ibland kan upplevas. Eftersmaken hänger kvar en stund och det är den välkommen att göra. Dock inte lika frisk som coca-cola är.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du kan hitta den i affärer som säljer 33cl flaskor i backar, dessa buriker brukar även ha 1L flaskor av samma dryck. Ibland kan du även finna 33cl flaskor på lokala pizzerior eller liknande rörelser.

Slutsats
Detta är en mycket god cola som jag varmt kan rekommendera. En fylligare cola smak än coca-cola med en ganska rund och fin avslutning. Passar utmärkt för filmmys i soffan en fredagskväll. Fungerar inte lika bra dock som törstsläckare en varm sommardag då den som sagt är lite åt det sötare hållet, vilket hindrar den från att nå toppbetyg. En cola som hållit sig flytande jämte coca-cola sedan 1953 förtjänar att drickas!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s