Dr Pepper Cherry

Standard

”Smakar inte Dr Pepper redan körsbär?”

Hur smakar det?
Det är så här körsbär skall smaka! Dr Pepper har fått till det riktigt ordentligt denna gången! Som sagt så tyckte jag redan innan att Dr Pepper smakade av körsbär, tydligen kunde det smaka ännu mera körsbär. Det luktar riktigt fruktigt och smaken är söt men inte för söt med tanke på att det är en dricka som skall smaka sött av körsbär. Eftersmaken hänger kvar en stund och lindar in hela munnen i ett välbehag av körsbär. Kort sagt: Cherry Coke har mött sin överman!

Vart hittar jag läskeblasken?
Jag har endast sett den en gång i butik och det var på Coop Forum ute på A6, Jönköping. Men den finns även att beställa som Fridgemate på discshop.se

Slutsats
Detta är så som körsbärsläsk skall smaka! Det är en väldigt söt smak men det är helt okej eftersom det skall smaka sött av körsbär. Det smakar naturligt och drickan upplevs faktiskt som väldigt len. Den slinker lätt ner och när den är slut suktar jag genast efter en till. Rekommenderas varmt (men drick den kall!)

Slutbetyg

Annons

4 reaktioner på ”Dr Pepper Cherry

  1. Den Virtuelle

    Hoppas ni skojar, den här är ju ett stort skämt! Bara det faktum att det är Corn Syrup istället för socker i gör ju att sötman suger stenhårt, smakmässigt i övrigt är det ju knappt nån skillnad alls mot vanliga Dr Pepper. Poänglös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s