Harboe Cola

Standard

Kan denna Danska cola få smaklökarna att dansa, eller smakar det bara pölse?

Hur smakar det?
Det smakar godis cola, ni vet den sorten som man kan köpa i lösvikt i mataffärerna? Ingen stark cola smak utan väldigt snäll i smaken, kanske inte det man vill ha utav en cola dock. Ingen direkt eftersmak, väldigt anonym att dricka. Inte äcklig på något vis bara väldigt händelselös.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplaret inhandlades i en glasskiosk utanför Universeum (Göteborg) men har siktats på Ö.B.

Slutsats
Det är en billig cola på många vis, den ligger under priset på en burk med coca-cola och är ganska billig i smaken också. Det finns inte direkt speciellt mycket att säga om denna läskeblasken då den var såpass anonym i smaken. Knappast en cola som jag skulle anstränga mig för att hitta igen. Medioker är det rätta ordet. Ledsen Danmark, ni får göra bättre ifrån er i framtiden.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s