Extreme Cola

Standard

Oj en cola med massa koffein i, kan den kanske fungera som ersättare till legendariska Jolt cola?

Hur smakar det?
Inte extremt på något vis… Det smakar cola, vanlig cola. Det är kanske inget negativt men jag hade helt andra förväntningar, förväntningar på en rund och fyllig cola, som Jolt. Istället får jag en cola som är ”lagom”. Den har en trevlig smak och en trevlig eftersmak. Det smakar lite ”mörkare” än coca-cola, lite mustigare, men speciellt extrem är den inte. Men den var lika god genom hela burken, från första klunken till sista slurken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlad på Willys, verkar tillhöra standard sortimentet då den lokaliserats på fler än en affär

Slutsats
Det smakar cola, ganska god cola. Jag blev bara lite besviken eftersom jag hade satt för höga förhoppningar på den. Det är faktiskt en helt okej cola, den kommer inte kunna ersätta hålet som Jolt cola lämnade efter sig men om du råkar vara och handla på Willys kan du lika gärna ta en burk eller två. Betyget är egentligen mellan tre och fyra, men den ligger närmare en trea så därför blir det även slutbetyget. Dock avviker den lite från skalan eftersom jag faktiskt kan rekommendera den.

Slutbetyg

Annons

6 reaktioner på ”Extreme Cola

  1. JockePocke

    Dessa har börjat säljas i burkar som är smalare och högre. Dessutom finns de med både Vanilla- och Cherrysmak!
    Finns också en till Extreme-läsk som inte är cola, Extreme Lime.

  2. JockePocke

    Dom fanns förövrigt att köpa på Hemköp (Hudiksvall). Har nu provat Vanilla- och Cherrycolan; jag var väldigt skeptisk till bägge först eftersom den vanliga Extreme-colan inte är alltför god, men vanilla var faktiskt riktigt god, nästan lika som coca colas. Cherryn däremot var bara OK, lite för svag cherrysmak men helt klart drickbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s