Grasshoper – Orginal

Standard

Gräshoppa på burk? Nej det är nog en hoppgräsa det här!

Hur smakar det?
Vi börjar med lukten, det fullkomligt stinker kemiskt experiment om den och smaken är absolut inte mindre kemisk den. Det smakar socker, socker blandat med kemi framställd av en galen forskare. Eftersmaken är först trevlig men efter en stund blir det bara stickigt i munnen och jag börjar genast treva efter något att skölja munnen med. Det kanske är såhär som gräshoppor smakar?

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplar inhandlades på ÖoB

Slutsats
Vad är en hoppgräsa? En hoppgräsa är något som inte riktigt är som det skall, något som snabbt blir obehagligt eller störande. Det smakar endast kemi och socker, det finns inget positivt att säga mer än att den var billig. Fem kronor fick jag betala och även det var kanske lite för mycket för en dricka av denna kalibern. Nej usch och blä!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Grasshoper – Orginal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s