Premier Cola

Standard

Original taste of America? I shure hope not!

Hur smakar det?
Om det är såhär Amerika skall smaka så vill jag inte ha påfyllning. Den får mig att tänka på de där cola isglassarna man la i frysen när man var liten, ni vet de som låg i plast. Det smakar billig och snudd på kemisk cola. Den lämnar en väldigt sockrig eftersmak som jag inte riktigt kommer överens med. Det positiva är att den iaf smakar något, många andra color smakar mest inget, denna smakar bara inte så som jag vill att det skall göra.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns nog lite här och var men just denna var inhandlad på Willys.

Slutsats
De kanske inte bör skryta med att det är original taste of America, för mig så är smaken av Amerika (läs staterna) förenat med coca-cola, det mest Amerikanska i världen. Det är sockrigt och lite kemiskt, det kanske inte är så märkligt att denna colan inte finns på fler ställen i landet. Om ni är på en pizzeria och de har valet mellan Premier cola och Pepsi Max, ta Pepsi.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Premier Cola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s