Monster – Lo-carb

Standard

Ett kallori snålt monster, monstret är blått.

Hur smakar det?
Smaken påminner om den gröna versionen av monster dock med en lite eftersmak av: badskum? Ja det är en lite tvålig smak på det hela men konstigt nog så stör det inte nämnvärt utan den slinker ner lika lätt som orinal monstret. Men efter kanske 3/4 av burken så känns det att mina smaklökar tycker att det är lite väl tråkigt med eftersmaken, men det är bara att härda ut och dricka ur buteljen!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har siktats på en rad olika ICA affärer och finns även i pressbyrå liknande butiker.

Slutsats
Det smakar inte helt olikt orginal monstret, men smakar lite badskum efter en stund. Det är dock en helt okej smakupplevelse och jämfört med många andra energidrycker är detta en solid energidryck. Sen är det självklart fin att just detta exemplaret har mycket mindre kalorier än sina bröder, för alla er som gillar att gymma och dricka energidryck samtidigt. En sak som måste noteras är att detta är en light dryck och med det i åtanke så är det nästan fantastiskt gott, men det är fortfarande inte lika gott som de helsockrade och kalorifyllda alternativen.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Monster – Lo-carb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s