Grasshopper – Tropical citrus

Standard

En gräshoppa i sin rätta färg, smakar det gräshoppa också?

Hur smakar det?
Genast när jag öppnar burken så sprider det sig en illavarslande stank av billig kemi, det är utan tvekan den starkaste och vidrigaste kemiska doften jag någonsin känt från en läskeblask. Jag trotsar ödet och tar mig en slurk, jag får panik och sväljer, nu är jag rädd för att jag svalt något som kommer orsaka mig permanent skada. Men jag överlever trotts allt och när jag återfått mina sinnen så häller jag genast ut giftet i närmaste vask. Utan tvekan det vidrigaste jag någonsin druckit!

Vart hittar jag läskeblasken?
Du kan hitta den på ÖoB

Slutsats
Slutsatsen blir: Drick det inte! Det finns inget positivt att säga om denna drycken. Uppenbarligen finns det folk som dricker den dock eftersom den fortfarande produceras, men jag måste fråga: vad är det för fel på era smaklökar? Bör undvikas till varje pris!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s