Monster

Standard

Orginal monstret, monstret är grönt.

Hur smakar det?
Smaken kan lättast beskrivas med en jämförelse: Piggelin! Ja det stämmer, denna energidrycken smakar ganska likt en av Sveriges mest älskade pinnglassar. Det är sött och smakar väldigt vagt av päron. Eftersmaken är helt okej och den är lika god från början till slut. Dock inte lika god som sin gula kusin men smaken är bekant som baken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittar du hos välsorterade ICA handlare samt på pressbyrån.

Slutsats
Orginal monstret är en helt okej energidryck. De flesta Svenskar assisoerar smaken till piggelin och så gjorde som ni ser även jag. Dock har jag samma problem med denna som med alla andra monster och det är den monströst stora burken. Efter lite mer än halva burken så har jag börjat tröttna lite och de sista klunkarna är inte lika roliga som de första. Därför blir det inte mer än tre av fem i betyg, men låt er inte luras av betyget. Detta är en solid energidricka som nog lätt faller de flesta i smaken. Råkar man även vara en person som gillar mycket dricka på en gång så är detta ett givet val.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Monster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s