Monster – Ripper

Standard

Ett monster med juice, monstret är gult.

Hur smakar det?
Första gången jag smakade den så hade folk berättat för mig att den smakade mandelkubb och jag höll med, det var absolut inte gott. Men inför detta testet var jag tvungen att dricka den igen så jag skulle ha smaken friskt i minne och denna gången så tyckte jag faktiskt att det var gott, riktigt gott! Det smakar fruktigt av både ananas och passionsfrukt i harmoni. Det ger en frisk känsla och sötman förefaller sig mera naturlig än i de ibland översockrade energidrycker som finns på marknaden. Gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Du hittar läskeblasken i välsorterade ICA butiker och på pressbyrån.

Slutsats
Detta är helt klart den bästa av de monster jag druckit! Jag älskar annans och passionsfrukt är inte så illa det heller, de kompletterar varandra väldigt bra. Mitt enda ”problem” med drickan är att det är så otroligt stora burkar, nackdelen med det är att jag dricker läskeblask hyfsat långsamt, jag känner för att njuta av drickan istället för att få ner den snabbt. Detta medför problemet att den kanske blir lite väl ljummen för att smaken skall fungera… När den närmar sig rumstemperatur så smakar det nog faktiskt lite mandelkubb igen. Men dricker man den bara kall så är det riktigt riktigt gott!

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Monster – Ripper

  1. Monster-Sebbe

    Jag är oxå den som ta sakta klunkar och njuter av Monsters, den lila Burn Juiceds och Rockstars smak, Powerking, Euroshopper och dylikt klunkar jag bara i på knappa minuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s