Fanta – Wildberries

Standard

Vilda bär utan tillsatta konserveringsmedel och en väldigt giftig färg, går detta att dricka?

Hur smakar det?
Lukten är det första varningstecknet, det stinker av syntetiska smakämnen, inte en bra start. Jag tar första klunken och lukten överensstämmer med smaken, syntetiskt som bara den. ”Med fruktjuice” står det på flaskan, jag undrar verkligen vilka bär de har plockat. Jag gillar inte detta över huvudtaget, jag hann blott en tredjedel ner i flaskan innan jag slängde flaskan i närmaste papperskorg. Detta är lika illa, om inte värre, än Fanta Free.

Vart hittar jag läskeblasken?
Jag har mest skådat denna läskeblask i matbutiker, men det kan tänkas att de finns på pressbyrån och liknande ställen också.

Slutsats
Detta är vidrigt, jag kan inte dricka det här, det går bara inte. Den smakar lika farligt som den ser ut, det finns inget positivt att säga om denna drycken. Men smaken är som baken och det finns bevisligen ganska många som tycker att denna är god eftersom den fortfarande säljs. Men jag kan verkligen inte rekommendera denna till er, jag skulle snarare rekommendera att ni håller er borta ifrån den lila maran.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Fanta – Wildberries

  1. Felix

    Den innehåller inte fler syntetiska tillsatser än den så populära och sötsliskiga Fanta Tropical. Den innehåller lite mindre socker och därför kan man skönja något mer än bara sötma.
    Håller med Sebbe, jag tycker att den smakar bättre än det mesta i läskväg.

  2. Martin Larsson

    Den är faktiskt väldigt god, men som sagt smaken är olika. Vissa dricker den gärna igen men vissa inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s