Pepsi Raw

Standard

En helt naturlig cola från Pepsi, kanske är den nyttigare än vanlig cola, men är den god?

Hur smakar det?
Det är inte så lätt att beskriva smaken på Pepsi Raw, det beror lite på dagsformen och om drycken är kyld eller inte. Vid en första doft så drar jag tankarna till Iste med Citronsmak. Det är faktiskt så jag uppfattar smaken generellt, det smakar som kolsyrat citron iste, det är nog citronsyran i drycken som spökar här. Jag har druckit andra naturliga cola sorter och där har man känt av en cola smak, men här jag kan jag inte påstå att jag kan identifiera någon smak av kolabönan. En annan i mitt resesällskap tyckte det smakade lite som jästa russin, så hur man tolkar drickan verkar vara väldigt personligt. I min mun är det dock gott och friskt, det är fin balanserad kolsyra och drickan har en väldigt lång eftersmak, vilket är ett stort plus i detta fallet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittade jag i Norge, där den just nu (2010) finns i samtliga butiker och bensinstationer. Den finns även i England och i staterna, dock är den känd som Pepsi Natural i staterna.

Slutsats
Det smakar inte cola i min mun men det smakar gott, riktigt gott. Jag tror många kan vi förvånade och vissa kanske besvikna på smaken, då det inte på något vis smakar som orginal Pepsin. Det smakar friskt av citron och har en lång rullande eftersmak som verkligen hjälper smakupplevelsen. Det är en läskeblask som passar så väl till maten som till fredagsmyset.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Pepsi Raw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s