Villa

Standard

En Norsk favorit med smak av fruktchampagne som får igång nostalgin

Hur smakar det?
Det smakar fruktchampagne, vilket inte kan liknas med fruktsoda som har en mycket tunnare smak än vad fruktchampagne har. Villa har en rund och fyllig smak med balanserad kolsyra och en lång behaglig eftersmak. Det för tankarna till den klassiska drycken SanSao som tyvärr försvann för några år sedan. Det smakar inte precis som SanSao, men det påminner om det, vilket endast kan ses som positivt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Jag har sett drickan i nästan alla butiker som säljer läskedrycker i Norge, så kommer du dit så bör det inte vara några problem att hitta ett exemplar eller två.

Slutsats
Det smakar riktigt gott, det smakar nostalgi (för mig) och den finns överallt. Det finns andra fruktchampagner som smakar snäppet godare, som Julebrusen från Borg, men det är en riktigt god fruktchampagne som rekommenderas varmt! (men som bör serveras kallt!)

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Villa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s