Shot – Energydrink

Standard

En farligt gul burk döljer någon form av energidricka, vi öppnar upp och smakar av.

Hur smakar det?
Luktar av sur strumpa, det börjar inte bra. Oerhört syrlig i smaken, det känns som att öronen kommer att börja rotera vilken sekund som helst. Sen kommer eftersmaken, det smakar som det luktar, sur strumpa som legat i gymbagen lite för länge. Jag kämpar vidare för jag behöver lite energi men ju fler klunkar jag tar desto värre smakar det. Vid tredje klunken tycker jag inte längre att det smakar sur strumpa utan nu smakar det som vitaminpillerhyllan i den lokala hälsobutiken luktar, inte bra. Blev dock nästan drickbar när den var avslagen och rumstempererad.

Vart hittar jag läskeblasken?
En ganska vanlig energidricka som jag har skådat i några mataffärer och pressbyrån liknande butiker. Borde inte vara så svårt att hitta om man är i Norge.

Slutsats
Detta är inte alls gott, det är förfärligt. Relativt dyr (som alla andra energidrickor i Norge) och vidrig smak. Inget jag kommer köpa igen. Dock så har jag faktiskt smakat värre, som Grasshopper, så det blir ett bottenbetyg men inte det absolut värsta. Jag begriper inte hur denna drickan har kunnat överleva i så många år på den Norska marknaden.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s