Urge Intense – Tripple rush

Standard

Energidricka med ett hemskt namn i en stor burk med snygg design, kan det vara gott?

Hur smakar det?
Det smakar av citrus, vilket är föga förvånande då Urge orginal är en citrus smakande dricka, men denna smakar faktiskt mycket bättre än orginal Urgen. Men den smakar inte speciellt supergott för det, det är ganska tråkigt, det händer inte så mycket i smaken. När jag försökte halsa drickan så smakade det bara beskt i munnen efter en stund. Men i små smuttar är det ganska trevligt, men inget speciellt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Verkar vara ganska vanligt i Norge (2010) och jag har sett den i allt från statiol till Coop Prix.

Slutsats
Jag har ett problem med energidrickor som kommer i så stora burkar, för det mesta brukar de, av någon anledning, smaka ganska banalt och jag tröttnar på dem innan halva burken är slut. Den är dock helt okej i smaken, inte något jag skulle välja över en klassisk red bull direkt men gillar man citrus och vill ha lite extra energi är detta ett givet val. För mig dock, kanske inget jag kommer köpa igen på nästa affärsresa till Norge.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s