Urge Intense – Red Sting

Standard

En energidricka som på framsidan visar en otäck mygga, kanske får man malaria av denna läskeblasken?

Hur smakar det?
Det skall smakar hallon och det gör väl det, men inte några speciellt goda hallon. Det smakar väldigt artificiellt och har en ganska syrlig, citrusig eftersmak som jag inte alls uppskattar. Eftersmaken hänger kvar länge som en ovälkommen gäst och jag känner ganska fort för att byta till vatten för att skölja ur den jobbiga eftersmaken. Själva smaken av drickan kan jag nog stå ut med, det är eftersmaken som förstör hela upplevelsen. Det är lite av en pina att ta sig igenom resten av den allt för stora burken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Verkar vara ganska vanligt i Norge (2010) och jag har sett den i allt från statiol till Coop Prix.

Slutsats
Fräck design på burken, om än lite illavarslande färg och motiv, vilket stämmer ganska bra in på själva drickan. Det är artificiellt och har en jobbig eftersmak. Drickan kostar ganska mycket (cirka 30 nok) och är verkligen inte värd pengarna, iaf inte för den här läskeblaskentusiasten.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s