A&W – Root Beer

Standard

En root beer som lovar en smak av ”Aged vanilla”, lockande burk om inte annat

Hur smakar det?
Precis som vanligt med root beer så doftar det som tuggummit Jenka smakar, det är säkert någon ört som det egentligen skall dofta, lite som att gå in i en hälsokostbutik. Men doften levererar dessvärre mer än smaken då detta är en ganska smaklös och tråkig root beer. Nog smakar det allt root beer, bara inte så mycket. Jag vill ha en lite ”vassare” smak, smaklökarna skall fullkomligen invaderas av ett virrvarr av märkliga örter och rötter med en intensiv sötma för att bryta den annars så ”jordnära” smaken. Vaniljen de talar om på burken lyser med sin frånvaro. Eftersmaken är lite för kort i smaken den med, efter bara någon sekund är man helt återställd igen, ingen smak som dansar runt på tungan och lockar en till att ta ännu en klunk. Ganska tråkigt faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
En ganska vanlig root beer och bör finnas i de flesta butiker som har en importhylla, just denna var från usagodis.se

Slutsats
I min tidigare recension (detta är en reboot) så skrev jag hur detta exemplar av root beer var ett steg i rätt riktning då den inte smakade lika mycket som de andra, tänk så smaken kan ändras med tiden. Nu har vi ett motsatt problem, att det smakar för lite. Detta är en root beer som skulle fungera bra som ”introduktion” till hela root beer scenen för en icke initierad. Men för oss som fattat tycke för exempelvis Boylan’s version, så är detta helt enkelt inte bra nog.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s