Cult – Raw energy

Standard

Fräck burkdesign brukar dölja hemska hemligheter, låt oss se om detta är undantaget som bekräftar regeln

Hur smakar det?
Den första Cult jag smakade (orginal) tyckte jag smakade ganska snällt. Denna smakar ännu snällare i smaken, med andra ord, det smakar vatten. Det är lite märkligt, för den luktar energidricka (typ red bull) men den smakar nästan inget alls. Kanske kan jag känna en svag syrlig red bull liknande smak, men jag är inte säker, det kan vara att lukten sitter kvar i näsan. Något måste den smaka för håller jag den länge i munnen så blir det surt, som om man har något surt godis i munnen. Men det är det enda spåret av smaken, jag är ganska besviken faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Cult fanns överallt i Sverige för några år sedan, jag vet inte om de finns undanstoppade i någon obskyr butik eller så, men det jag vet är att de finns många cult produkter i Norge och Danmark.

Slutsats
Jag gillade den första cult för att den inte innehöll taurin, i en tid när taurin var väldigt suspekt. Nu har de lagt in taurin i sin dricka och jag tycker kanske det är lite trisst. Men inte på långa vägar lika trist som själva ”smaken” på läskeblasken. Jag är inte säker på vad Raw energy har för någon vinkel, den måste skilja sig från orginal cult på något vis, men det jag vet är att jag blev ganska besviken eftersom de två andra cult jag druckit varit ganska goda. Det här är bara tråkigt och menlöst och förtjänar därför ett lägre betyg. Tuff burk dock.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Cult – Raw energy

  1. Monster-Sebbe

    Ed Hardy-burk=topp. dansk energidryck=?, blev besviken på X-Ray, så vad ska man förvänta sig av Hustler och Cult då, tro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s