Grans – Champ

Standard

Fruktchampagne tillhör favoriterna, men Grans har en historia av lågbudget läsk med artificiell smak, har de lyckats denna gången?

Hur smakar det?
Smaken är faktiskt obeskrivbar, vilket inte bådar väl för min recension av produkten, men jag skall göra mitt bästa. Det smakar ljuvligt, nektar från gudarna. Det smakar precis som min favorit julebrus smakar, vilket är fruktchampagne med en annan etikett på bara. Fruktchampagne står det och det smakar fruktigt men alla som dricker den för associationerna åt varsin frukt. Jag tycker bara att det smakar barndomsminnen och godis. Det är som att någon hade blandat Champis med Trocadero och SanSao. En väldigt len dricka, fin kolsyra (det bubblar inte upp i munnen), härlig smak och en minst lika ljuvlig eftersmak. Det är sött, men citronsyran balanserar upp sötman precis lagom.

Vart hittar jag läskeblasken?
Grans är ganska vanligt i Norge, innan har jag endast hittat deras hallondricka men denna bör finnas i hela landet.

Slutsats
Detta är så vansinnigt gott, den är på samma nivå som en av mina absoluta julebrusar Borg Julebrus . En dricka i perfekt harmoni med sig själv, underbar smak, inget artificiellt kemiskt över den överhuvudtaget. Fruktchampagne är något som man kan hitta från många norska bryggerier och det närmaste vi har haft i Sverige som jag har smakat var SanSao, en dricka jag vet många med mig saknar. Om du skulle råka befinna dig i Norge så måste du testa en fruktchampagne från antingen Borg, eller i detta fallet, Grans. Jag vet vad jag skall leta efter under nästa affärsresa till Norge!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s