Hansen’s – Mango Orange

Standard

Apelsin och mango i en dricka gjord på äkta rörsocker från staterna.

Hur smakar det?
Det smakar faktiskt mest av apelsin, vilket är föga förvånande eftersom det är en apelsindricka, men jag känner någon annan smak där i bakgrunden också. Jag vet inte om det är mangon jag känner av eller om det är den naturliga rörsockret, det har en annan sötma till sig som jag inte är van vid när det gäller apelsindrickor. Mango finns det enligt burken ganska gott om men jag känner ingen distinkt mangosmak, vilket jag ser lite som ett plus eftersom jag inte är så förtjust i mango, men eftersom det skall smaka av apelsin och mango så är jag samtidigt lite besviken. Men det är sött och gott och blir inte lika sött och enformigt som vanliga apelsindrycker brukar bli. Detta antagligen tack vare att både mangon och det naturliga rörsockret ger ifrån sig andra nyanser av sötma som gör att smaklökarna snappar upp på olika smaker varje klunk. Dock är den lite för skummig för min smak, det blir lätt att man sitter med hela munnen fylld av skum och sedan bara sväljer luft.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades på en ICA butik med importhylla, så har din lokala mataffär en importhylla så är chansen stor att denna finns där.

Slutsats
Detta var faktiskt ganska överraskande gott, jag är inte ett jätte stort fan av apelsindrycker så den lilla twisten med mango och naturligt socker fungerade bra. Det enda jag har att klaga på är att den blev så vansinnigt skummig efter en stund. Jag dricker läskeblask ganska långsamt om jag inte är jätte törstig och på den tiden det tog mig att dricka upp så hade drickan hunnit bli lite ljummen i temperaturen och då kändes det bara som att man drack luft plus att efter en stund bytte drickan lite karaktär och blev lite surare i smaken. Så skall man dricka denna bör man nog skynda sig och dricka den iskall. Men allt som allt, överraskande god och något jag kan rekommendera.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s