Grans – Halloween brus

Standard

En läskigt lila dricka från Grans som hoppeligen inte är fylld med häxbrygd eller spindlar.

Hur smakar det?
Det smakar faktiskt lila, för att dra den korta versionen och lila är tydligen ganska gott. Smaken påminner väldigt mycket om deras fruktchampagne så jag misstänker att det är fruktchampagnen som de har tagit och färgat om lite. Men de har även lagt till någon annan smak också, något smakar som jag tidigare skrev lila. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag tycker mig känna en svag doft av druva, vilket kanske inte är konstigt med tanke på att drickan är lila. Den lilla extra smaken av lila, eller druva, passar bra med alla andra smaker och detta är en väldigt smarrig läskeblask.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas i större delen av Norge men dock endast runt halloween.

Slutsats
Detta är en väldigt god läsk (eller brus som norrmännen kallar det) och den är ganska kul att dricka också. Skoj etikett, kul färg och en spännande och godisliknande smak som skiljer den från de andra drickorna från Grans. Med tanke på vad läsk kostar i Norge (tror jag betalade 12 norska för den flaskan) så tror jag väl kanske inte att de Norska barnen får en sådan dricka när de kommer och frågar om ”Knask eller Knep” men hade jag gått runt utklädd till något läskigt på halloween hade jag verkligen hoppats på att få en sån här dricka i min gottepåse!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Grans – Halloween brus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s