Siesta Smart – Apelsin

Standard

En läskeblask med apelsinsmak och endast naturlig sötning, naturligtvis måste detta testas.

Hur smakar det?
Det smakar ganska naturligt, det påminner starkt om apelsinjuice fast med kolsyra, om än lite vattnig apelsinjuice. Det känns dock att det smakar apelsin, så det är inte så vattnigt att man inte känner någon smak alls. Det är ganska mycket smak men man är van vid att saker som smakar apelsin för det mesta antingen smakar sjukt kemiskt eller väldigt mycket av apelsin. Denna smakar inte ett dugg kemiskt, den har en lite sur citrus eftersmak till sig också. Ger en väldigt behaglig eftersmak som hänger kvar i munnen länge och väl. Även värt att notera är att den är fylld av fruktkött, vilket gör att den känns ännu lite mera naturlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Grans är att bryggeri som skall finnas tillgängligt i hela Norge.

Slutsats
Detta är ganska gott faktiskt och det kommer ifrån en som inte är speciellt förtjust i apelsinsmak. Jag skulle nog inte sätta mig och halsa i mig flaska efter flaska men jag tror nog att  om jag hade att välja mellan denna och Fanta så hade jag valt denna. Fruktköttet, den naturliga sötman, den friska smaken, en prima produkt helt enkelt. Full pott blir det dock inte eftersom den faktiskt framstod som lite vattnig i smaken, dock god.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s