Nygårda – Fruktsoda

Standard

Fruktsoda från Nygårda, en dricka som ser lika spännande ut som den är

Hur smakar det?
Fruktsoda smakar inte speciellt mycket, det är generellt ingen dricka som smakläkarna börjar dansa av men det är trevligt att dricka då det finns en svag smak av något fruktigt, så även i Nygårdas fall. Det smakar svagt av något fruktigt men inte speciellt mycket. En citron smak dominerar mer och mer för varje klunk och efter en stund får jag för mig att det är Sprite jag dricker, vilket jag tycker är lite trist för vill jag ha Sprite så köper jag Sprite och inte fruktsoda. Eftersmaken hänger kvar en stund men blir aldrig speciellt dominerande. Känns som att det är lite snällare kolsyra i denna drickan, ungefär som kolsyrningen på mineralvatten, men det kan också vara just mitt exemplar som betedde sig som sådant.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nygårda tillhör standard sortimentet i våra svenska butiker och brukar vara dominerande bland glasflaskorna på back-avdelningen.

Slutsats
Det är inte direkt en smaksensation men inte heller något jag skulle klassa som odrickbart, det är bara lite tråkigt. Drickan själv gör inte så mycket för världen, det är okej att dricka men inte mycket mer. Dock tycker jag att detta passar väldigt bra till maten då det är en ganska neutral smak med en liten sockerton till sig så det blir inte lika dominerande i maten som många andra läskeblaskar. Så som bordsdricka är den riktigt bra men kanske inte till fredagsmyset.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Nygårda – Fruktsoda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s