Haiwa

Standard

En för många nostalgisk ananasläsk från Guttsta källa, kan den frälsa även oss som inte smakat den förr?

Hur smakar det?
Det är en väldigt behaglig smak på läsken, det är sött men inte sliskigt sött. Men tyvärr tycker jag inte att det smakar så jätte mycket av ananas, det smakar mest sött utan någon speciell identifierbar fruktsmak. Men drycken är gjort på väldigt gott naturligt mineralvatten så kolsyrningen är riktigt riktigt trevlig. Synd bara att det inte smakar distinkt av ananas.

Vart hittar jag läskeblasken?
Guttsta källa kan nog finnas i alla möjliga butiker då de levererar i sak till hela landet, men där jag befinner mig (göteborg) tillhör det inte standardsortimentet i de flesta butiker.

Slutsats
Det är sött och trevligt, men mest tack vare den väldigt höga kvaliteten på källvattnet som drycken är gjord på. Jag kan inte påstå att jag känner någon ananas smak, till skillnad från den ananas dryck från Oskar Sylte som jag hade nöjet att dricka för ett tag sedan. Men som sagt, det är sött och drycken är helt klart köpvärd med tanke på hur trevligt kolsyrad den var.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Haiwa

  1. Johanna

    Åh jag älskar denna dricka, finns det någon som vet vart man kan köpa denna? Jag har letat överallt… Det går att beställa från internet men kostar då cirka 56 kr/flaskan, och det priset för en ända flaska blir en aning för dyrt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s