Super Mario Power up!

Standard

80-talets tv-spels hjälte Super Mario med sin egen energidricka vid namn Power up! Hoppas inte den smakar som pressad flugsvamp…

Hur smakar det?
Jag blev faktiskt glatt överraskad över smaken på drickan. En tumregel är att när förpackningen är extraordinär så brukar de försöka dölja innehållet, men så var alltså inte fallet för denna drickan. Smaken kan närmast beskrivas som ett försök till att kopiera smaken på Red Bull, det smakar som något mellan Red Bull och Euroshopper Energydrink. Kort sagt så är det faktiskt ganska gott och jag har inget att klaga på, jag tar gärna en burk till!

Vart hittar jag läskeblasken?
Där blir det genast lite svårare, läskeblask.se hade turen att få en burk från roligaprylar.se som då även säljer drycken.

Slutsats
Det är en helt okej dricka, inget snack om saken, men vad som gör denna drickan speciell och köpvärd är helt klart burken. Nostalgivärdet och wow faktorn överstiger lätt smaken på läskeblasken. Drickan har ett förhållandevis högt pris, vart du än köper den, så det är kanske inget du köper 10st av till helgen eller vardagsbruk. Jag kan snarare tänka mig att det är något man köper mest för att visa upp för kompisarna, ha i utställningshyllan eller för att ha testat drickan. Så köper du en sådan burk så drick den med vördnad och spara för guds skull burken! Det höga priset gör att drickan inte kan nå maxpoäng.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Super Mario Power up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s