Duff – Energy Drink

Standard

Duff, Homers ambrosia, drycken av tecknad legend. Låt oss se vad mina oteckande smaklökar tycker om denna adaptionen av en mycket tecknad öl, som blivit energidryck.

Hur smakar det?
Jag vet faktiskt inte alls vad jag hade för några förväntningar på denna drycken, hur smakar egentligen Duff? Jo jag kan säga att just denna Duffen smakar ganska, syrligt. Först tänkte jag att det smakade som Mountain Dew men efter att jag öppnat en burk av nämnda dryck för att jämföra kunde jag konstatera att så inte var fallet. Smaken kan mest liknas vid den av Coca-cola companys dricka Urge, om du nu har druckit den så vet du nog precis hur det smakar. Men för er som inte smakat Urge kan jag säga att det smakar citrus, citron, det är ganska syrligt men inte direkt på ett uppfriskande sätt. Det är inte äckligt, det är bara inte speciellt gott, i af inte för dessa smaklökarna. Eftersmaken hänger inte kvar speciellt länge. Dock dricker jag lätt upp hela burken utan att jag ångrar mitt val, så helt hopplös är den verkligen inte.

Vart hittar jag läskeblasken?
Läskeblask.se hade turen att få en burk av Duff från roligaprylar.se som då även säljer drycken.

Slutsats
Nej, Duff föll mig kanske inte helt i smaken, men det är riktigt roligt att man har fått dricka den, man har sett drickan i nästan varje avsnitt av Simpsons man har tittat på genom åren och alltid undrat om hur Homers älsklings dricka smakar. Nu är detta inte ölen direkt, men burken stämmer överens med det vi sett i tecknad form och det är just burkens utseende som gör detta till en rolig och köpvärd produkt. Något man köper för att testa någon gång så man stolt kan säga ”Jag har druckit Duff!” eller bara ha i utställningshyllan för att visa för sina vänner hur popkultiverad man är. Så köper du en sådan Duff så drick den med vördnad och spara för guds skull burken! Den roliga burken hjälper drickan upp ett snäpp på betygsranken.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Duff – Energy Drink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s