Mountain Dew

Standard

Mtn Dew är i staterna lite av en symbol för gamers eftersom det är en dricka med ganska högt koffeininnehåll. Låt oss se vad denna gamern tycker om bergs dagg.

Hur smakar det?
Smaken är av citrus, syrliga sådan, det är inte speciellt sött. Det luktar som lemonad och smakar, enligt mig, som jag tror att Windex smakar, vilket kanske inte är en så charmerande liknelse. Det är dock mig det måste vara fel på för det är en väldigt populär dricka i staterna och även andra delar av världen. Eftersmaken hänger kvar ganska länge och det är ganska surt i munnen en bra stund, men inte en sådan syrlighet som får öronen att börja flytta på sig, som vissa sura godis. Efter att i snabb succession ha tagit det antal klunkar som krävs för att tömma burken så är jag faktiskt lite förfriskad och piggare men med en lite otrevlig eftersmak i munnen av fönsterputts. Drickbart, men inte mycket mera.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplaret fick läskeblask.se av populärkultur butiken roligaprylar.se, som då även säljer drycken. Men den är även en ganska vanlig syn i de flesta ICA eller Coop som har en importhylla.

Slutsats
Detta faller inte mig i smaken, det har den aldrig gjort och jag vet inte om den någonsin kommer att göra det heller. När jag sitter vid datorn och spelar mina spel dricker jag mycket hellre någon cola eller energidryck än denna syrliga skapelse. Smaken är dock som baken och många tycker bevisligen om smaken på drickan eftersom den importeras ganska så friskt av olika butiker. Men just denna läskkonnässören tycker kanske inte att det är något som är värt att dricka.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Mountain Dew

 1. Gustav

  Får man fråga om du har fel på smaklökarna? Mountain Dew är VÄLDIGT sött, även jämfört med t.ex. Coca-Cola och liknande.

 2. Göran Andersson

  Min smakupplevelse av denna läsk är:
  Avslagen Sockerdricka men mycket sötare.
  Blä! Ingen burk
  G.S.A.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s