Nygårda – Apelsin light

Standard

Nygårda gör ett försök till en o-sockrad apelsindricka, vi får se om de kanske lyckas med en light apelsin, det brukar inte bli så bra

Hur smakar det?
I min mun, så brukar light apelsin drickor smaka riktigt syntetiskt. Nu tänker jag främst på de olika Fanta versioner som finns i ett light utförande, inget jag tycker om direkt. När det kommer till denna drickan från Nygårda så kan jag säga att det smakar faktiskt inte syntetiskt eller artificiellt, det smakar faktiskt nästan ingenting… Detta är något av det blaskigaste jag någonsin druckit, jag har druckit smaksatt vatten som haft en starkare smak av apelsin eller någon annan frukt för den delen än vad denna drickan smakar av apelsin. Jag struntar i att svälja en stund, håller drickan i munnen och försöker låta smaklökarna identifiera någon smak. Det enda som händer då är att jag efter några sekunder börjar känna av den distinkta syntetiska smaken som lightdrycker brukar ha. Nej usch, detta var riktigt tråkigt!

Vart hittar jag läskeblasken?
Nygårda tillhör standard sortimentet i våra svenska butiker och brukar vara dominerande bland glasflaskorna på back-avdelningen.

Slutsats
Slutsatsen är att man kan lika gärna dricka kranvatten, det ger nog större njutning för smaklökarna. Det är blaskigt och fullständigt ointressant, att bjuda någon på detta är bara genant och att bjuda ett barn på denna dricka är snudd på barnmisshandel. Ja, visst, det är inget socker i den så de som vill slippa det farliga sockret kanske kan komma på att dricka detta, men jag förstår inte varför man skulle vilja lägga pengar på detta syntetiska bordsvatten även med motiveringen för avsaknaden av socker. Ställ inte denna i backen!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s