X.Ray – Juicy [Mango Orange Passion]

Standard

En energidricka från X.ray med 49% fruktjuice i, en udda siffra, undrar om det smakar lika udda?

Hur smakar det?
Först och främst är lukten riktigt lockande, det luktar verkligen av frukt, då främst av passionsfrukt och lite mango. Första klunken är en fest för smaklökarna, det samma gäller andra, tredje och fjärde klunken, riktigt gott! Det smakar riktigt friskt och den dominerande smaken av passionsfrukt är riktigt naturlig och frisk. Eftermaken är lite av mango men apelsinen lyser med sin frånvaro, den finns säkert där i någonstans men de lite mera exotiska frukterna har en mycket starkare smak. Riktigt god från början till slut, vilken tur att de även finns i två storlekar, 25cl och 35cl.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna energidricka finns i de flesta matbutiker, allt från coop och ica till Willys.

Slutsats
En riktigt fest för smaklökarna, det är friskt och sött, man vill gärna ha en burk till när man druckit upp. Ligger även någon krona under exempelvis Red bull, vilket självklart är ett plus i kanten. Jag tror inte jag skulle byta ut min vanliga konsumtion av Red bull och Euroshopper Energydrink emot denna, jag tror man skulle tröttna på fruktsmaken ganska fort vid överkonsumtion. Men den är ett lysande alternativ om man vill variera sig lite då och då på energidrycks fronten. Köp och smaka själv!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”X.Ray – Juicy [Mango Orange Passion]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s