X.Ray – Juicy [Pomegranate Cranberry]

Standard

En energidricka från X.ray med 25% fruktjuice i, en ganska låg siffra kanske, undrar om det blir vattnigt?

Hur smakar det?
Det smakar precis som det står på burken, mest känner jag smaken av tranbär men det finns även en lite eftersmak av granatäpple. Detta är två smaker jag inte brukar komma överens med men på något märkligt vis så tycker jag detta är ganska gott faktiskt. Det är en ganska snäll smak av tranbären och granatäpplet, inte överväldigande på något vis. Det är trevligt att dricka från första slurken till sista droppen men det blir aldrig mera än just trevligt, drickan bjuder inte på några smaksensationer utan smakar det som står på burken. Men den gör smaken bra, det blir bara aldrig något äventyr av drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna energidricka finns i de flesta matbutiker, allt från coop och ica till Willys.

Slutsats
Om man jämför denna drickan med den andra X.Ray Juicy som har smak av exotiska frukter så framstår den som lite tråkig. Det är mindre fruktjuice i denna än den exotiska versionen och det märks på smaken. Men det är absolut inte äckligt eller tråkigt på något vis, det är en fin dricka och råkar man dessutom gilla frukterna som den är smaksatt med så är den säkert ett gyllene köp. Jag tycker det är bra jobbat av en dricka som innehåller två frukter jag inte gillar att få mig att faktiskt tycka om det jag dricker. Ett stort plus i kanten för denna energidrickan. Men eftersom det inte är smaker som jag är speciellt förtjust i kan jag inte sträcka betyget över en trea, men som sagt, gillar du tranbär så köp den!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s