Resident evil – T-Virus antidote

Standard

Zombie-apokalypsen är här! Viruset sprider sig med en lavinartad hastighet, vart är mitt motgift?!

Hur smakar det?
Jag önskar att det vore en Zombie-apokalyps lite oftare för detta är riktigt gott! Smaken påminner om fruktigt tuggummi, godis kort sagt. När man gör jämförelsen att någon smakar tuggummi brukar det inte betyda att det är något gott, men smaken är inte på något vis överdriven. Det smakar sockersött och fruktigt när du tar dig en klunk och eftersmaken hänger kvar en stund för att påminna dig om att du borde nog ta dig en klunk till. Riktigt klyftigt gjort av forskarna att framställa ett zombie motgift som inte bara räddar livet på dig men som också smakar gott!

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna burk fick läskeblask.se generöst donerad av sidan roligaprylar.se Så om du är rädd för den stundande Zombie-apokalypsen så kan du inhandla ett lager på nämnda sida.

Slutsats
Detta är en riktigt kul dricka, speciellt för oss som spelat en del spel genom åren. Innehållet i burken är gott men den största faktorn till varför detta är en så kul dricka är tack vare att den heter just Resident Evil – T-Virus antidote. Ett måste för alla som spelat Resident evil spelen men även för de som kanske inte har spelat spelen men som samlar på tv-spels relaterade ting. Dessutom kan det som sagt vara bra att ha en burk hemma för varje familjemedlem som du skulle vilja rädda vid en eventuell zombie-apokalyps.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s