Street Fighter – Dragon punch

Standard

[Framåt, Ner, Frammåtner + slag] Det är receptet för att göra en Dragon punch med Ken eller Ryu i Street Fighter serien, men hur är det att dricka en Dragon punch?

Hur smakar det?
Det smakar mycket riktigt som om jag precis blivit slagen i smaklökarna av en drake gjord av citron. Det är oroväckande när lukten som kommer från den nyöppnade burken osökt får mig att tänka på hur länge sedan det var jag svabbade golvet. Det både luktar och smakar som golvrengöringsmedel À la Citron, vilket ni kanske förstår inte är speciellt bra. Jag mäktar bara med att dra två klunkar av drickan innan jag måste sluta, den kemiska smaken sätter sig fast i munnen som en hinna som vägrar gå bort. Om det hade smakat friskt av citrus så hade det gått an, men det här smakar bara högkoncentrerad kemisk lösning i min mun, nej usch och fy!

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna nostalgiska burk donerades till läskeblask.se av sida roligaprylar.se, mycket lättare än att inhandla ett exemplar via E-bay.

Slutsats
Vad skall man nu säga om denna drickan? Jo att själva innehållet i burken är vidrigt och att man borde ha satt en varningstext på  burkens utsida att man löper risk att golvas av dryckens mycket potenta citrus smak. Men själva burken är riktigt tuff och egentligen den enda anledningen till varför man skulle vilja köpa sig ett exemplar. Så kort sagt, köp gärna en burk om du har intresse av tv-spels relaterade prylar men var förberedd på att innehållet kanske inte riktigt faller dig i smaken.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s