Mountain Dew – White out

Standard

En dricka vars namn är en synonym för tipp-ex? Detta kan väl inte vara gott?

Hur smakar det?
Om tipp-ex smakar såhär så borde jag nog ta mig en burk eller två nästa gång jag är i bokhandeln. Smaken påminner självklart om orginal mountain dew, men är mycket snällare i smaken, inte lika windex inspirerad citrus. Den har en behaglig sötma och känns riktigt len i smaken, precis som det står på utsidan av burken: Smooth citrus. Tänk er smaken av en god citron sorbet, len och krämig, där har ni smaken av mtn dew – White out

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har ganska nyligen dykt upp på den svenska marknaden, välsorterade matbutiker har säkert ett exemplar eller två.

Slutsats
Jag tycker inte speciellt mycket om den vanliga mtn dew drickan, jag tycker den är alldeles för skarp i smaken, men denna kan jag mycket väl tänka mig att dricka igen! Burken får mig dock att tänka på någon rengöringsprodukt av någon anledning. En liten rolig detalj på drickan är att själva vätskan faktiskt är vit, precis som namnet antyder. Helt klart den bästa mountain dew drickan jag druckit hittills.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Mountain Dew – White out

  1. Monster-Sebbe

    precis som mtn dew voltage är verkligen blå, code red är röd och white out är vit (thats what she said)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s