Naturfrisk – Ginger Ale

Standard

En 100% naturlig dricka gjord på Kinesisk ingefära bryggd i Danmark, visst låter det lite märkligt?

Hur smakar det?
Det finns ingen tvekan om saken, detta är en dricka med smak av ingefära, vad man tycker om det är upp till var och en. Jag tycker inte att smaken är speciellt tilltalande, till sushi älskar jag ingefära men jag är inte så sugen på att dricka det faktiskt. Men det märks verkligen att detta är en naturlig produkt, även om smaken inte tilltalar mig så känns det riktigt friskt och naturligt. Smaken är som sagt mycket stark av ingefära, väldigt kryddig och med en svag smak av honung faktiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nu blir det genast lite svårare, jag har inte en aning om vart man hittar den. Denna flaskan var en gåva från en vän som hade dessa drickorna på sitt bröllop. Om någon vet vart man kan hitta denna dricka, skriv gärna en kommentar!

Slutsats
Denna drickan fullkomningen osar kvalitet, roliga små glasflaskor med fina etiketter och ett ekologiskt innehåll. Men detta tilltalar inte mig, det är förvisso behagligt att dricka för det känns inte det minsta artificiellt, men jag klarar inte av smaken. Ingefära har många användningsområden men jag tycker väl kanske inte att det passar sig så bra i dryckesform.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s